Comença la tecnificació FPCV 2023

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana redobla els seus esforços en la millor preparació possible dels nostres jugadors més joves posant a la seua disposició fins a 15 professionals per a realitzar, un any més, un treball integral sobre els triats perquè puguen competir al més alt nivell.

Entre el 4 de març i el 8 de desembre de 2023 s’han programat 28 sessions de treball que es desenvoluparan en el complex educatiu de Cheste, per als jugadors de Castelló i València, i en Blupádel, per als alacantins, per a les categories cadet i júnior, i, com a gran novetat per a enguany, en Parc Central Torrent, seu de tornejos nacionals i internacionals en el curs passat, i en el Club atlètic Montemar per a benjamins, alevins i infantils.

El programa de tecnificació està dirigit, un any més, per Javi Sánchez mentre que el coordinador és Nacho Estruch, per a València i Castelló i Xavi Sellés per a Alacant. Al costat d’ells, l’elenc de tècnics queda conformat per Idoia Martín, Marta Campo, Matías Nicoletti, Óscar Ruiz, Pitu Losada, Antonio Navarro, Marc Jover, Raúl González, Juan Cabrera I Jorge Falcó.

A més, per a la preparació total dels nostres menors, tornarem a comptar amb tres especialistes en tres vessants clau en l’alta competició: La preparació física, els coneixements de la qual seran transmesos per Ricardo Miralles, la nutrició, de la qual s’encarregarà Andrea Ferrandis i la *preparción psicològica, que ensenyarà Santiago López.

La tecnificació FPCV té com a objectiu principal la preparació, ensenyament i assessorament per als millors jugadors de la Comunitat Valenciana que competeixen en els circuits de menors. La nostra Federació
va començar en 2015 aquest programa de tecnificació per a menors, que ha anat adaptant-se a les seues necessitats amb el pas dels anys. Aquest ambiciós projecte té com a idea principal la de col·laborar amb la formació dels joves amb alta projecció i aportar tot allò que puga contribuir a millorar la seua evolució en el pàdel. Una sèrie de sessions de control i d’ajudes econòmiques, que juntament amb un seguiment dels seus entrenaments i competicions, completen aquest programa que dona els seus fruits en el mitjà i llarg termini. Els nostres menors, a més, realitzaran proves d’esforç i metgesses en els centres de tecnificacio.

Aquesta és la llista de jugadors que ens acompanyaran en la tecnificació 2023: