Notícies

8 de January 2022

Comença la competició federada 2022

Un any més, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ha obert les inscripcions per als tornejos de l’acabat d’estrenar 2022.

Així, mentre en l’horitzó brilla amb llum pròpia el torneig Or de Borriana previst per al mes de febrer, comprovem com, un any més, els qui tindran l’honor d’inaugurar la temporada oficial del pàdel valencià seran els nostres menors.

Els tornejos provincials classificatoris del primer cicle de 2022 es disputaran, al *alimón, en *Sanvi *Padel (Sant Vicent del Raspeig, Alacant), Peri *Esport (Castelló) i 7 *Padel (València) els dies 15 i 16 de Gener.

En paral·lel, Castelló celebrarà el seu Màster provincial que reunirà les millors pales de la província en 2021 coincidint amb el torneig que obri el nostre circuit Plata en Pàdel *Indoor Castelló.

I el següent cap de setmana, continuarà el nostre circuit Plata provincial en *AN *Padel, a Alacant, tancant el mes amb les proves de *Padel *Center Castelló i *BluPadel (Alacant).

Les inscripcions per a tots els tornejos estan obertes. És l’oportunitat de començar l’any competitiu de la millor forma possible. Us esperem.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies