Notícies

11 de May 2022

Comença el circuit de màdel 2022

El Circuit de Màdel 2022 va encetar la nova temporada a Carlet amb molta participació i victòria per a Frías, Beefit 1 i Nurtin,.

El torneig de Carlet va obrir la temporada 2022 del Circuit el passat diumenge 8 de maig. La jornada va estar envoltada d’un ambient magnífic, amb una elevada participació de pilotaris i també de públic, que va gaudir durant tot el matí.

Les quatre pistes del Club de Tenis de Carlet van acollir un bon grapat de partides de màdel gràcies a les 25 parelles que formaren part del torneig i que es dividiren en 1a, 2a i 3a categoria.

Pel que respecta a la 1a categoria, el títol se’l va emportar Deportes Frías. La parella formada per Javi i Jonatan va demostrar que continua sent l’equip sòlid i competitiu que es va alçar amb el Circuit 2021 juntament amb Vicent, el tercer membre de l’equip. Cap partida va ser senzilla per als vigents campions, la qual cosa demostra la gran igualtat que existeix entre les diferents formacions. En semifinals van ser capaços de superar l’equip Elmusa i es van plantar en la final davant Els Llopis de Miramar, que van realitzar un torneig extraordinari. Els de la Safor van eliminar en semifinals l’equip Els Amics de la Ribera en una partida molt disputada i on Llopis V va fer mèrits per a acabar guanyant el premi a millor jugador del torneig.

La final de 1a va ser, de nou, una partida igualadíssima, de poder a poder. Al remat, Deportes Frías s’emportava la victòria per la mínima i el primer títol d’aquesta sisena edició del Circuit.

En 2a categoria es va endur el títol Beefit 1. No ho tingueren fàcil per a guanyar en la final Els Professors, campions del Circuit 2021. Per últim, en 3a categoria va ser l’equip Nurtin, format per Núria i Martín, qui va aconseguir guanyar contra Alfarb B.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies