Castelló torna a acollir el Campionat d’Espanya per equips cadets

Per tercer any consecutiu, el circuit nacional de menors fa parada a Castelló per a la disputa del Campionat d’Espanya per equips cadets de primera i segona categories.

La Plana Sport, epicentre aquest cap de setmana de la Comunitat de l’Esport, rebrà a partir de demà als millors jugadors d’Espanya en edat cadet per a resoldre un quadre de primera de huit esquadres amb els balears del Club Fit Point en la primera línia de favorits a aconseguir el títol nacional.

Els madrilenys del Club Padel Damm emergeixen des de la part superior del quadre, també, a la recerca del títol.

El pàdel valencià presenta doble representació a aquest Campionat d’Espanya per equips: Els alacantins de M1 Padel, que debutaran davant Fit Point i el Club Esportiu Enesport que començaran a competir el dissabte al matí enfront dels extremenys del Es+Padel Mèrida.

En segona categoria apareixen 24 equips en el quadre final on els madrilenys de Sompadel i els catalans de Padel Indoor Mataró són els favorits.

Entre els equips valencians que disputaran aquest Campionat d’Espanya destaquen el Club Esportiu Enesport, +QPadel Castelló i els alacantins de M1 Pàdel.

El torneig compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló i es realitza a través del programa d’ajudes a competicions PAC CV, impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso.

Les finals de segona es jugaran el diumenge a les 10.30 i les de primera a les 11.45 a la Plana Sport.