CANALES DE COMUNICACION

FEDERACIÓ

|

CANALS DE COMUNICACIÓ

Vols mantindre’t informat de tots els esdeveniments de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana? Vols descobrir esta institució i estar actualitzat del millor pàdel de l’autonomia? El Departament de Comunicació posa a la disposició de tot el públic els seus diferents canals de comunicació oficials:

Newsletter

Descobrix la newsletter oficial de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana. Podràs descobrir les novetats, tornejos, campionats i tota la informació necessària per a estar actualitzat del millor pàdel valencià.

Per a subscriure’t, farcida el següent formulari, confirma la teua adreça de correu electrònic i gaudix del nostre contingut.

Canal de Whatsapp

En el nostre Canal de difusió de Whatsapp podràs trobar les millors notícies sobre el pàdel valencià en tots els seus àmbits. Esta és la manera més directa d’estar informat sobretot el que envolta al nostre pàdel autonòmic.

Pots subscriure’t des d’enviant ALTA per Whatsapp al telèfon 687030891 o simplement fent clic al link per a enviar el missatge

Canal de menors

Descobrix també el nostre Canal de difusió de Whatsapp per a menors on trobaràs contingut sobre inscripcions a campionats de menors, fotogaleríes i notícies sobre els més joves.

Pots subscriure’t des d’enviant ALTA FPCV Base per Whatsapp al telèfon 687030891 o simplement fent clic al link per a enviar el missatge

Youtube

Troba els millors resums de campionats i tornejos, reportatges exclusius sobre esdeveniments i fins a partits complets en el nostre canal de Youtube. També pots gaudir en directe dels partits de semifinals i finals de totes les proves del Circuit Or.

Pots subscriure’t des d’este link

Xarxes Socials

Viu el dia a dia del pàdel valencià per mitjà de les nostres xarxes socials. Troba tota la informació i contingut d’entreteniment en les nostres diferents plataformes: TwitterInstagram Facebook

Entra, explora, descobrix i segueix-nos per a assabentar-te de tot.