Avís legal

Avís legal

Si us plau, llegeixi atentament el següent avís legal sobre la pàgina web de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana (www.padelcv.com).

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL LLOC WEB

 1. Introducció

Aquest avís legal regula l’ús del lloc web http://padelcv.com/(en endavant, el lloc web) propietat de la Comunitat Valenciana de la Federació de pàdel, amb CIF G-97944375, i domicili social al carrer Llano de Zaydia, n º 7, 1 º 1 ª, 46009 de València.

L’accés al lloc web és gratuït excepte en relació amb el cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions proporcionada pel proveïdor d’accés contractat pels usuaris.

 1. Acceptació

La utilització del lloc web atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació de totes les condicions i condicions d’ús incloses en aquest avís legal.

Es recomana als usuaris que llegeixin periòdicament aquest avís legal, ja que les condicions d’ús dels mateixos, que s’inclouen en la convocatòria esmentada, poden sofrir modificacions.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, es reserva el dret de modificar unilateralment les condicions i termes d’ús d’aquesta pàgina. Qualsevol canvi en aquesta direcció es publicarà de manera visible a la pàgina web, indicant la data de l’última actualització a la part superior del document. Si continua utilitzant els serveis prestats al lloc web, després de modificar-ne les condicions d’ús, s’entendrà que accepta les modificacions que en ella s’hi fan.

 1. Navegació, accés i seguretat

L’accés i la navegació per aquest lloc web implica acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella. La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, realitza els màxims esforços per fer la navegació en les millors condicions i evitar els danys de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant el mateix.

El titular no es responsabilitza dels danys i perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per l’ús d’altres navegadors o versions diferents dels navegants per als quals s’ha dissenyat el lloc web.

 1. Obligacions de l’usuari

         4,1 obligació de fer un ús correcte del lloc web

Les condicions d’accés i ús d’aquest lloc web estan sotmeses a la legalitat vigent i als principis de bona fe i ús lícit per part de l’usuari de la mateixa, quedant prohibit, en general, qualsevol tipus d’actuació en detriment de la Federació de pàdel de LA Comunitat Valenciana i contrària a aquest avís legal.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin la Federació de drets de la Comunitat Valenciana, o de tercers, o que puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o Deteriorar la pàgina web o impedir-ne l’ús normal per part d’altres usuaris.

         4,2 prohibicions

Està prohibit l’ús d’aquest lloc web amb fins il·legals o no autoritzats, en particular i sense limitació:

1) qualsevol forma de violació dels drets de tercers (dret a la intimitat, dret a la pròpia imatge, drets de propietat intel·lectual i industrial, etc.).

2) fer, a través dels continguts d’aquest lloc web, qualsevol tipus de publicitat, com ara l’enviament d’e-mails no sol·licitats (spam) o la comunicació similar.

3) introduir virus informàtics, arxius defectuosos o qualsevol altre programari o programa informàtic que puguin causar danys o alteracions no autoritzades en els continguts o sistemes accessibles a través d’aquest lloc web.

 1. Avui

La informació que apareix en aquest lloc web és la vigent en la data de la seva última actualització. El titular es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquest lloc web.

 1. Propietat intelectual

Tota la informació continguda en aquesta pàgina web, així com el seu disseny gràfic i els codis utilitzats, estan protegits per drets d’autor o altres drets de protecció recollits en el Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el text Refosa de la Llei de propietat intel·lectual. Aquests drets pertanyen exclusivament a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, o als seus llicenciataris, per tant, queda expressament exclòs qualsevol acte de reproducció, distribució, transformació o comunicació pública, així com qualsevol tipus de cessió, de tot o part dels continguts d’aquest lloc, i en general de qualsevol objecte que, d’acord amb la legislació vigent, estigui protegit per les normes de propietat intel·lectual.

Tot el contingut del web i tot el contingut disponible a través dels productes i serveis del titular, incloent-hi dissenys, text, gràfics, imatges, vídeo, informació, aplicacions, programari, música, so i altres fitxers, així com la seva selecció i disposició ( El “contingut”) és propietat exclusiva del titular o dels seus llicenciataris, amb tots els drets reservats.

Cap part del contingut de la web pot ser modificat, copiat, distribuït, emmarcat, reproduït, reeditat, descarregat, extret, exposat, publicat, transmès o venut de qualsevol manera, o per qualsevol mitjà, total o parcial, sense la prèvia Consentiment per escrit del titular. El contingut web no pot ser carregat o republicat en cap lloc d’Internet, intranet o extranet o integrat en bases de dades o compilacions. Qualsevol altre ús dels continguts de la web està estrictament prohibit.

El contingut d’aquesta pàgina no s’ha d’utilitzar per a propòsits públics o comercials, i no ha de ser modificat sense el consentiment previ per escrit del titular.

 1. Marques

Totes les marques, logotips i anagrames mostrats en aquest lloc són propietat de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, o de terceres empreses. Queda expressament prohibit l’ús, sense previ consentiment, de qualsevol element d’aquesta pàgina web que estigui subjecta a protecció d’acord amb la legislació vigent en matèria de propietat industrial. En particular, no es podran utilitzar marques, noms comercials, Etiquetes d’establiments, denominacions, logotips, eslògans o qualsevol signe distintiu pertanyent al propietari.

 1. Política de privacitat

Si voleu conèixer la nostra política de privacitat o protecció de dades, llegiu atentament la nostra política de privacitat.

 1. Política de galeta

Si desitja conèixer la nostra política de cookies si us plau llegeixi atentament la nostra política de cookies.

 1. Hipervincles

L’usuari que vulgui introduir enllaços des de les seves pròpies pàgines web a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, haurà de complir les condicions que es detallen a continuació sense que el desconeixement d’aquestes Eviti les responsabilitats derivades de la llei:

1) l’enllaç només enllaçarà a la pàgina d’inici o pàgina principal, però no es pot reproduir de cap manera (enllaços en línia, còpia dels textos, gràfics, etc.).

2) serà en tot cas prohibit, d’acord amb la llei aplicable i vigent en cada moment, establir marcs o marcs de qualsevol tipus que emboliquin al voltant d’aquesta pàgina o permetin la visualització dels continguts a través d’adreces d’Internet diferents de les de El mateix i, en qualsevol cas, quan es visualitzin conjuntament amb els no continguts de manera que: (I) produeixi, o pugui produir, error, confusió o engany en els usuaris sobre el veritable origen del servei o continguts; (II) suposar un acte de comparació o imitació deslleial; (III) servir per aprofitar la reputació de marca i prestigi de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana o (IV) de qualsevol altra manera queda prohibida per la legislació vigent.

3) no es farà des de la pàgina que introdueixi l’enllaç qualsevol tipus de manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre la comunitat de la Federació de pàdel de València, els seus empleats o les activitats que desenvolupa.

4) en tot cas, s’expressarà en la pàgina on es troba l’enllaç Federació de la Comunitat Valenciana, s’ha donat el seu consentiment per a la inserció de la mateixa o, en cas contrari, patrocina, col·labora, verifica o supervisa els serveis del remitent.

5) queda prohibit l’ús de qualsevol nom, signe gràfic o mixt o qualsevol altre distintiu de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, dins de la pàgina del remitent excepte en els casos permesos per la llei o expressament autoritzat per Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, i sempre que es permeti, en aquests casos, un vincle directe amb el web de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, en la forma establerta en aquesta clàusula.

6) la pàgina que estableixi l’enllaç ha de complir fidelment amb la llei i no pot, en cap cas, tenir o enllaçar amb continguts propis o de tercers que: (i) siguin il·lícits, nocius, contraris a la moral i als bons costums (pornogràfics, violents, racistes, , etc.); (II) indueixi o pugui induir a l’usuari la falsa concepció que la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, subscriu, endosa, s’adhereix o recolza de qualsevol manera, les idees, manifestacions o expressions, lícites o il·lícites, del remitent; (III) siguin inapropiats o no pertinents per a l’activitat de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, en atenció al lloc, continguts i temàtica del lloc web del remitent.

En qualsevol cas, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana es reserva el dret a prohibir els enllaços al seu lloc web i a exigir la seva retirada quan no compleixin les condicions exigides en aquest apartat.

 1. Responsabilitat

L’usuari serà l’únic responsable de les infraccions en què pugui incórrer o dels perjudicis que es poguessin ocasionar a tercers per l’ús indegut o il·legítim del lloc web.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, no serà responsable dels possibles danys i perjudicis que poguessin derivar-se d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu de Els sistemes electrònics o informàtics, motivats per causes alienes a l’empresa, de retards o bloquejos en l’ús d’aquests sistemes causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques, sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes Electrònica.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, no garanteix la veracitat ni es responsabilitza de les conseqüències que poguessin derivar-se dels errors en els continguts facilitats per tercers que poguessin aparèixer en aquesta pàgina web.

De la mateixa manera, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, ni tampoc es responsabilitza dels continguts, productes o serveis que puguin visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links), directament o indirectament, a través de la pàgina web, excepte en els Supòsits previstos en l’article 17 de la Llei 34/2002, de 12 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI). En el cas que l’usuari consideri que existeix un lloc vinculat a continguts il·lícits o inadequats, haurà de posar-los en coneixement de la Federació Valenciana de pàdel, seguint el procediment que estableix l’apartat 9 d’aquest avís legal.

Els enllaços no representen necessàriament l’existència d’una relació entre la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, i les persones i entitats que ocupen les pàgines a les quals donen accés, ni la recomanació, promoció o identificació de la Federació de pàdel DE la Comunitat Valenciana, amb les manifestacions, continguts o serveis prestats a través d’ells.  Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, es reserva el dret de retirar unilateralment i en qualsevol moment els enllaços que apareixen en el seu lloc web.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, no coneix els continguts i serveis dels llocs enllaçats i, per tant, no es responsabilitza dels danys causats per la il·licitud, qualitat, desamortització, indisponibilitat, error i inutilitat dels mateixos o Per a qualsevol altre dany que no sigui directament atribuïble a ella.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, s’eximeix de la responsabilitat de “cookies” que terceres persones puguin instal·lar en el disc dur de l’ordinador de l’usuari.

 1. Comunicacions

Per a qualsevol comunicació que s’hagi de fer, envieu un correu electrònic a gerencia@padelcv.ecom o envieu una comunicació per escrit a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, carrer Llano de Zaydia, n º 7, 1 º 1 ª, 46009 València.

 1. Jurisdicció i legislació aplicable

Els termes i condicions que regeixen aquest lloc web i totes les relacions que puguin sorgir queden custodiades per la legislació espanyola.

Qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l’accés o ús d’aquest lloc web serà competència dels jutjats i tribunals de la Comunitat Valenciana.