Aquest cap de setmana mirem cap a Saragossa, La Nucia, Vara de Quart, Borriana i Alacant

A les portes d’un nou cap de setmana de competició, la cita més destacada la tenim a Saragossa on es tanca el primer cicle FEP de menors amb la disputa del TyC Premium 1.

Fins allí s’han desplaçat ja els tècnics FPCV per a assessorar les 26 parelles amb representació valenciana que intentaran aconseguir començar l’any amb les millors sensacions possibles.

Els jugadors en edat júnior són els més nombrosos amb 9 parelles, després d’ells alevins i cadets amb 5 parelles cada categoria, 4 parelles benjamí i 3 infantils completen la nòmina de menors que han aconseguit plaça per a aquest TyC Premium 1.

A més, tenim provincial de menors en PadelPoint La Nucia amb prop de 40 xiquets inscrits.

El nostre circuit plata disputa torneig en Blu (Alacant) on els aficionats podran gaudir d’un excel·lent quadre de primera categoria masculina.

A més, els circuits populars El Corte Inglés disputaran entre aquesta nit i demà les finals tant en 7Padel , Vara de Quart, com en Sport Padel Borriana, amb la primera prova del trofeu JEEP Comauto.

Finalment, ja estan obertes les inscripcions per a la pròxima prova del circuit Or FPCV prevista per a l’última setmana de març en Espadel (Borriana). També per a les proves del circuit plata de Blu i Onda, i per als provincials de menors de Peñacañada i el Club atlètic Montemar i l’autonòmic de menors de Blu, classificatori per al segon TyC del curs.

Una mar d’oportunitats per a jugar amb la Federació.