ALTA/RENOVACIÓ CLUBS

CLUBS

|

ALTA/RENOVACIÓ CLUBS

Perquè necessita la llicència un club?

Esta llicència és precisa per a tots aquells clubs que vulguen estar sota l’empara de la FPCV (Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana), i al seu torn de la FEP (Federació Espanyola de Pàdel).

ELS CLUBS FEDERATS PODRAN

Organitzar Tornejos, – Competir en Els Tornejos Per Equips Nacionals O Autonòmics – Tramitar Llicències De Jugadors

PROGRAMA DE GESTIÓ DE TORNEJOS, LLIGUES, ESDEVENIMENTS – SUNPAD

Els clubs federats també podran tindre accés al Sistema Sunpad. Un programa de gestió de tornejos, lligues, esdeveniments, etc, que de forma totalment gratuïta la FPCV posa a la seua disposició. Amb este programa també podran gestionar el nivell de joc dels seus clients, estiguen o no federats. Per a més informació consulta Sistema Sunpad o telefona al 962054167.

Renovació de llicència de club

Esta llicència és precisa per a tots aquells clubs que vulguen estar sota l’empara de la FPCV (Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana), i al seu torn de la FEP (Federació Espanyola de Pàdel).

ACCÉS A PROGRAMA DE GESTIÓ

VÍDEOS TUTORIALS

Donar d’alta un club

Tots aquells clubs que desitgen donar-se d’alta en la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, poden realitzar-ho de manera en línia des del següent enllaç.

SOL·LICITUD LLICÈNCIA CLUB

La llicència és ANUAL (de gener a desembre) i té un preu de 295€.

Els pagaments per transferència han de realitzar-se a:

La Caixa ES90-2100-0736-02-2200165044

Sabadell-Cam ES79-0081-1319-69-0001092611

DOCUMENT SEPA

Com crear un club esportiu

Aquelles persones interessades a crear un Club Esportiu pot consultar en este link de la web de Generalitat els tràmits per a fer-lo.

GENERALITAT VALENCIANA

Des de la FPCV animem a tots els clubs a regularitzar la seua situació ja que és obligatori que un club estiga donat d’alta en el Registre d’Entitats Esportives per a poder desenvolupar-se en la competició, formació i poder gestionar llicències d’esportistes. Per a això hem preparat un document senzill d’ajuda que podeu  descarregar i consultar, on teniu els passos a seguir i els obstacles més habituals que us podeu trobar.

La sol·licitud d’inscripció de qualsevol entitat esportiva, s’ha de presentar en la delegació territorial d’esports corresponent a la província del domicili social del club.

– CASTELLÓ: Av. de la Mar, 23, 12003

– Castelló – VALÈNCIA: PROP II, C/ Gregorio Gea 14, 46009

– València – ALACANT: Av. Aguilera 1 – 2a, 03007 – Alacant