Un somni fet realitat

Acudir al teu club per a entrenar. Dia a dia veient les mateixes cares, idèntics escenaris, el calfament repetit jornada rere jornada, moviments reiterats una vegada i una altra. Aquesta és una màxima de tot jugador.

No obstant això, aquest escenari de treball diari brilla amb una llum diferent quan es converteix en el lloc de la competició.

Family Sport Center és la destinació diària de Sergio Icardo. I també ho va ser de l’últim torneig pertanyent al circuit Or autonòmic 2019. «Jugar davant la teua família, els teus amics i la teua núvia ho fa diferent» confessava després de guanyar la final.

Va ser una vesprada de diumenge convertida en un somni per als germans Icardo. Tamara tornava a una prova del circuit autonòmic després de sis mesos d’absència. La retirada de Lorena Figueres i la lesió de Sandra Hernández l’havien mantinguda fora de les nostres pistes. No obstant això el seu retorn va ser aclaparador. A penes 7 jocs cedits en 3 partits fins a alçar el títol. La seua simbiosi amb Estela Francés va anar simplement perfecta. Va guanyar Aida González i Arantxa Soriano, es va dutxar i es va asseure per a veure el partit del seu germà Sergio.

Matías Nicoletti, després del gran esforç del matí, en el qual van haver de deixar-ho tot en la pista blava de Beniparrell per a superar a uns esplèndids Javi Palasí i Juanmi Such, en el, probablement, millor partit de la temporada, que pots tornar a veure ací,va arribar a la final amb un embenatge en la part posterior de la seua cama dreta. No obstant això, la parella va fer un recital de joc, talent, esforç pese al dolor, perseverança i concentració que els va permetre repetir victòria, ara davant uns fantàstics Salva Oria i Álex Arroyo, en el joc de desempat del tercer set per a alçar el títol. Ací tens les finals.

Llavors Tamara es va alçar i va aplaudir. Sabia que el somni s’havia convertit en realitat. Al costat del seu germà Sergio van alçar els trofeus que els convertien en campions en unes pistes que hui tornen a tindre la llum de l’entrenament diari.