Últimes 24 hores d’inscripció al FIP Star d’Espadel

Les pistes d’Espadel Borriana ja estan preparades per a acollir a primera gran cita de l’any per al nostre pàdel.

El torneig FIP Star 24* FPCV amb el qual comença el nostre circuit Or viu les seues últimes hores per a rebre la inscripció dels millors jugadors del món fora de les 50 primeres places masculines WPT i les 16 femenines, que no poden disputar aquest torneig.

Per primera vegada en la història, es repartiran punts per al circuit professional, abans fins i tot que comence.

Potser, per això, ens trobem amb una extraordinària inscripció encapçalada pel nostre Christian Fuster, segon cap de sèrie, qui jugarà, com va fer en el FIP Star d’Elx, al costat de Denis Perino.Miki Solbes, cinqué preclassificat, ho farà al costat de Javier Redondo. Matías Nicoletti, seté cap de sèrie, farà dupla amb Mario Del Castillo. I la primera parella íntegrament valenciana la trobem en el lloc 11 del ránking i està formada per Salva Oria i Álex Arroyo.

Al costat de l’armada valenciana, trobem noms tan il·lustres com els de Maxi Grabiel, Marcello Jardim, Peter Alonso-Martínez o Fernando Poggi, que han inclòs aquest FIP Star dins del seu calendari de pretemporada WPT.

En el quadre femení, vol repetir l’èxit d’Elx la murciana Araceli Martínez, qui farà parella amb Nuria Rodríguez, just per davant d’Anna Cortiles i Jessica Castelló, vencedores en el FIP Star d’Holanda.

Iris Donate, Arantxa Soriano, Cristina Musial i Andrea Pérez Sellés, conformen la resta de valencianes favorites d’aquest gran torneig que demà, just al migdia, viurà el tancament de la seua inscripció per a aquesta primera categoria, que ja busca la xifra de 200 jugadors inscrits.