Tres seus, deu categories i un només sentiment col·lectiu

La fase final del Campionat autonòmic absolut per clubs ja és ací. Jugar per al meu equip es converteix en la màxima per a tots i cadascun dels participants. Jugar per al meu club. Patir i gaudir veient què passa en la pista del costat. Això és el pàdel per equips.

En cinquena categoria femenina, amb el Club de tennis i pàdel Albatera ja en semifinals, els aparellaments de quarts de final, que es disputaran el dissabte al migdia en Sportcity són Padelclub Gym Alginet-Sportclub Alacant; Club de pàdel Oliva-Ipadel Elx i Esportiu Stadio Alacant-Argentum Xàtiva B.

La cinquena masculina ja té en quarts de final al Centre excursionista Eldense A, Padelclub Alacant Indoor, Club de tennis i pàdel Albatera, Club de tennis Calpe Luxepadel, CD Jubesport/Jubelama, mentre que el dissabte al matí en Family Sport Center es resoldran les eliminatòries Club esportiu Peñacañada-Ipadel Elx A, CT Calpe-Padelcoca i Padelmoro-Ipadel Elx B.

La quarta categoria femenina dilucidarà tots els partits de huitens de final, el dissabte pel matí en SUMA Pàdel Alfafar. Aquests són els duels: Padel Premium Alacant- Padel Aljau, Flow Padel-Padel Center Castelló, Quality Padel A-+Q Padel Castelló B, Club de padel Borriana A-Club de padel Xaló, Padelcity Massanassa-Cam Villense, Club Altamira-Quality Padel B, Club de padel Borriana-Argentum Xàtiva A i Blupadel-Club de tennis Xàbia.

La quarta masculina compta amb el Centre excursionista Eldense A, Padel Coca, Impala, Padel Gym Carlet, Faespa Sport, Blupadel, Pedreguer Padel Cobert B i Padelclub Alacant Indoor C ja en huitens de final. El dissabte a la vesprada en SUMA Alfafar es decidiran la resta de clubs classificats. Eixiran d’aquests aparellaments: Flow-Fondonet, Club esportiu Salesians Alacant-Club de camp Elx, Padelcity B-Castelló padel sport B, Pedreguer-Camp Bixquert Xàtiva, Club de camp Onda-Argentum Picassent, Urban Padel-Padelcity A, Borriana-Albatera, Padel Fitness Center Onil-Cd Jubesport/Jubelama.

Club padel nostrum indoor, el club de tennis Oliva, Sportclub Alacant, Padel Center Castelló, el club de tennis Gandia i Padel Indoor Castelló ja tenen plaça garantida en els quarts de final de tercera femenina. Els altres dos equips classificats eixiran de les eliminatòries Club atlètic Montemar-Sporting club de València i Oxygen Padel Elda-Padelclub Alacant B.

En tercera masculina estan classificats per a huitens de final Padel Center Castelló, Jubelama A i B, Flow, Club de padel Peri Sport i Camp Bixquert. El divendres a la nit en Sportcity es jugaran la resta d’aparellaments de setzens que són aquests: Club de tennis Dénia-Oxygen padel Elda, Blupadel Alacant-Argentum Xàtiva, Club de tennis Calpe-Argentum Picassent, Club de pàdel Totpadel Guadassuar Alesport-Club de tennis Altea, Life Padel Elx-Flow, Padel Indoor Castelló-Club de pàdel Oliva, Club de pàdel Borriana-Club de camp Elx, Borriana B-Tàctica Paterna, Xaló-Flow B i Ecomm Alacant-Castelló Padel Sport.

Els quarts de final de segona femenina, previstos per a les hores centrals del dissabte en Sportcity ens oferiran aquestes eliminatòries: Padel Indoor La Cala-Club de tennis València, Peri Esport-Ànima de pàdel, Club de golf Costa de Flor del taronger-Argentum Xàtiva i +Q Pàdel Castelló-Ipadel Elx.

En segona masculina, tots els aparellaments de huitens de final es jugaran en el matí del dissabte en Sportcity. Amb Sportclub Alacant ja en quarts, aquests seran els duels: Padel Tron Arena-Argentum Picassent, Club de tennis Mes dels frares-PadelPoint La Nucia, La Cala-Sporting, Centre Excursionista Eldense-Club de tennis Valldigna, Club de tennis Benicarló-Peñacañada, Pàdel Gym Carlet-+Q Padel i Padelclub-Club de tennis Xàbia.

La primera femenina disputarà una fase prèvia abans de les semifinals, ronda per a la qual ja estan classificats el club de pàdel Riba-roja i el Centre excursionista Eldense mentre que en la primera masculina viurem tant l’emoció del títol com la dels partits per evitar els descensos. Aquestes primeres categories comptaran amb streaming en directe, el diumenge des de les 9.30 del matí.