Tres jugadors valencians disputaran demà les semifinals del WPT Lugo Open

Dues setmanes abans que la selecció valenciana absoluta arribe a Galícia, la nostra armada envia un avís als seus rivals perquè tres dels convocats al Campionat d’Espanya disputaran demà les semifinals del World Padel Tour Lugo Open.

Ha sigut una jornada de quarts de final amb ple d’èxits. Primer era Tamara Icardo, al costat de Delfi Brea, qui aplanava el camí. Victòria contundent, en un tercer set magnífic, davant Marta Marrero i Marta Ortega per 3/6 6/4 6/1.

Més tard, Álex Arroyo es convertia en l’home més feliç del món en aconseguir les primeres semifinals de la seua vida. Al costat d’Arturo Coello, ha superat un partit completíssim per a véncer a Lima i Tàpia 6/2 4/6 7/5.

Finalment, Javi Rico i *Momo González vencien en un altre partit a tres sets a Fernando *Belasteguín i *Sanyo Gutiérrez en una emocionant trobada per 6/3 4/3 7/6.

Per primera vegada en la història, tres jugadors valencians disputaran les semifinals d’un torneig World Padel Tour.

Així, a les 10 del matí Tamara Icardo i Delfina Brea buscaran un buit en la gran final davant Gemma Triay i Alejandra Salazar. A continuació serà Álex Arroyo, amb Arturo Coello, qui es veurà les cares amb Galà i Lebrón i ja per a tancar el torn de la vesprada, Javi Rico i Momo González disputaran un buit en la final davant Paquito Navarro i Martín Di Nenno.

Gràcies World Padel Tour per la foto.