Tornen l’autonòmic de menors i el circuit Plata

Després de 128 dies sense competició, per fi, els nostres menors tenen l’oportunitat de veure’s les cares en les pistes.

Serà des de demà en Más Que Padel Castelló, on se citen les 83 parelles inscrites per a aquest torneig. Molts d’ells, els pertanyents al grup de tecnificació, han tingut l’oportunitat de rebre les nostres xarrades durant el confinament, i de parlar amb alguns dels millors jugadors del món com Paquito Navarro o Marta Marrero.

És la represa del nostre circuit autonòmic de menors, però no serà l’únic perquè també reprenem el nostre circuit Plata provincial amb la disputa del torneig 18* de Sanvy Padel a Alacant.

Tot això mentre ja es va tancar la inscripció del primer or després del confinament que tindrà lloc la setmana vinent en Padel One Elx, una gran oportunitat per a veure a l’elit del nostre pàdel després del seu primer contacte amb World Padel Tour aquesta mateixa setmana ja que tornarà a comptar amb nostra tradicional retransmissió per streaming.

A poc a poc, el nostre pàdel va prenent velocitat de creuer per a aconseguir reprendre el curs de la normalitat sempre recordant que hem de seguir tant els clubs com els jugadors, de manera escrupolosa, els protocols de seguretat que ordenen les autoritats sanitàries.