Tornem!

És una gran satisfacció per a a Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana informar a tots els nostres federats que el retorn de la competició és imminent.

Després de la publicació del DOGV del passat dissabte en el qual es permet tant entrenar com competir en el nostre esport, hem decidit incloure en el nostre calendari tres tornejos, un en cada província del nostre territori, que hem batejat com Tornem!

A partir de demà dimarts, a les 12 del migdia, s’obrirà la inscripció per a aquests tornejos, a través de la nostra APP PadelGO, que començaran a disputar-se els dies 22 o 23 de juny, depenent del nombre de participants en cada categoria, i les finals dels quals es jugaran el diumenge 28. Volem agrair especialment la predisposició dels tres clubs: el Club de tennis i pàdel Bergamonte de València, Àrea Pàdel d’Alacant i Castellón Pàdel Sport, que acolliran aquest retorn del pàdel competitiu.

Són tres tornejos de gran simbolisme, un per província, que anunciem just el dia en què torna a permetre’s la lliure circulació entre elles. Això sí, ha de complir-se per part de tots el protocol de competició FPCV Covid-19 i recordem els consells de precaució, prevenció i seguretat que pots trobar perfectament detallat en aquest enllaç.

És una gran alegria i una enorme responsabilitat de tots que el retorn del pàdel de competició es produïsca amb el màxim de seguretat. Gaudim del nostre esport.