Torna el programa d’ajudes EActivateSport de la Fundació Trinidad Alfonso

Un any més, els clubs adscrits a la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana podran comptar amb l’ajuda que la Fundació Trinidad Alfonso va iniciar l’any passat perquè els nostres joves esportistes no abandonen la pràctica esportiva per motius de la situació sanitària i econòmica actual.

Els clubs inicialment seleccionats són aquells que comptaven amb alguna llicència de menors adscrita al mateix en 2020, i la seua llicència de Club en vigor en els exercicis 2020 i 2021. Després d’aquesta selecció, els clubs han de comprometre’s a no pujar les quotes dels seus esportistes en més d’un 10% respecte al passat any i inserir el logo de Comunitat de l’*esport en els seus perfils socials i pàgina web.

Una vegada signats tots els documents necessaris per part del Club i la FPCV, aquesta rebrà una quantitat de 35€ per cada llicència de menors, que posarem a la disposició del Club a través del Programa de *Padeltoken que porta desenvolupant la FPCV de bonificacions als seus Clubs.

Els Padeltoken podran ser canviats pels Clubs en compensació a les factures que per diversos conceptes emeta la FPCV al seu càrrec.

El termini de sol·licitud per part dels clubs a la FPCV finalitzarà el pròxim 31 de Maig.

Els clubs que s’adherisquen a aquest programa també podran oferir l’Ajuda EActivate Famílies, que estarà disponible el mes de setembre i continuarà aportant 150€ per esportista de famílies en situacions de vulnerabilitat i que s’aplica a la reducció de la quota anual de l’escola.

Una vegada més la FPCV i la FTA s’uneixen per a fer costat a l’esport base i als clubs que aposten per aquest.