Tindrem campions inèdits

Aquesta vesprada comença a disputar-se el Campionat absolut per parelles 2020 en les pistes del Castelló Pàdel Center.

Si en 2018 i 2019 van ser els germans Josete i Javi Rico els campions de pàdel de la Comunitat Valenciana, l’any passat els van prendre el relleu Christian Fuster i Miki Solbes. No obstant això, enguany tindrem campions inèdits.

El mateix ocorrerà en categoria femenina on Lorena Figueres i Tamara Icardo ja no competiran juntes després de ser les absolutes dominadores de les últimes edicions.

Diumenge que ve, des de les 10 del matí, podran presenciar en directe, a través del nostre canal de YouTube, de la nostra pàgina web i de l’aplicació PADELGO (descàrrega gratuïta), les semifinals de l’autonòmic absolut i des de les 16 hores, les finals per a comprovar quines parelles es proclamen campiones de la Comunitat Valenciana de pàdel. Recordem que aquest cap de setmana es produirà l’habitual canvi horari i que a les 3 seran les 2.

Josete Rico i Salva Oria apareixen com a principals favorits mentre que Javi Rico i Christian Fuster són els segons caps de sèrie. Per darrere d’ells, els alacantins Juanmi Such i Javi Palasí i Miki Solbes al costat d’Edu Alonso conformen el pòquer d’aspirants al títol més important del nostre esport.

Entre elles, Anna Cortiles i Jessica Castelló buscaran el seu primer entorxat valencià però hauran d’anar amb compte amb Arantxa Soriano i Celeste Paz, finalistes en Benicàssim fa unes setmanes.

El torneig es disputarà complint en tot moment els protocols de salut marcats pel govern de la Generalitat Valenciana.