Tancada la llista d’inscrits al WPT Alfafar Challenger

Les pistes de SUMA Alfafar s’ompliran des de diumenge que ve d’una gran quantitat d’estreles del pàdel per a disputar l’últim torneig del circuit World Padel Tour Challenger de 2021.

El valencià Javi Rico, imatge del cartell del torneig, al costat del canari Momo González són els primers caps de sèrie del quadre masculí seguits pel brasiler Lucas Capagnolo i el cordovés Javi Garrido. Després d’ells les duples formades per Jesús Moya i Xisco Gil i Javier Barahona i Coki Nieto completen el pòquer de favorits.

Entre els valencians cal destacar a Josete Rico, amb el seu nou company WPT Javier Leal, a Edu Alonso al costat del murcià Víctor Ruíz, Alex Arroyo fent parella amb Lucas Bergamini, a Christian Fuster al costat de l’argentí Denis Perino i una autèntica «armada» preparada per a la conquesta d’Alfafar.

La inscripció en el quadre femení està encapçalada per Carolina Navarro i Eli Amatriaín mentre que són segones preclassificades Marta Talaván i Lorena Rufo.

L’alacantina Jessica Castelló buscarà el seu segon títol de l’any al costat de la francesa Alix Collombon partint des dels quarts caps de sèrie. Seran sisenes l’utielana Arantxa Soriano al costat de l’aragonesa Ángela Caro. Al costat d’elles, Anna Cortiles disputarà el Challenger d’Alfafar al costat de Mónica Gómez, Marina Martínez al costat de Sofía Saiz i Ksenia Sharifova competirà al costat de la navarresa Martina Fassio.

Són els més destacats però no els únics ja que des de les rondes inicials els jugadors amb llicència FPCV ompliran de bon pàdel les pistes de SUMA Alfafar.

Les entrades ja estan a la venda i els nostres federats tenen descomptes que trobaran en a APP PADELGO (Descàrrega gratuïta).