Tamara Icardo manté viu el somni

Mai una jugadora Valenciana ha disputat la final del WPT València Open. Tamara Icardo ha aconseguit una victòria agònica en la vesprada de hui i demà jugarà les semifinals del torneig.

Més de tres hores d’esforç descomunal, de connexió eterna amb la graderia de la Fonteta i d’èxit. Tamara i Delfi Brea estan disposades a intentar-ho. A tractar de fer realitat el somni que una valenciana alce un torneig *World Padel Tour a València.

Marta Ortega i Marta Marrero ho van donar tot però no va ser suficient davant l’empenyiment imparable de l’argentina i de Tamara. 3/6 6/4 7/6.

Demà, com les grans cites, a les 5 de la vesprada la Fonteta tornarà a patir i a vibrar al costat de Icardo per a tractar de superar el penúltim obstacle abans del títol. Aranzazu *Osoro i Victoria Iglesias seran els seus rivals.

L’alegria no va poder ser completa perquè Edu Alonso, el jugador valencià més jove de la història a aconseguir els quarts de final del WPT, al costat de Jesús Moya van sucumbir davant Chingotto i Tello per 7/6 6/2.

I això que en el desempat de la primera mana, Edu i Moya van tindre una bola de set que bé va poder canviar el desenvolupament del partit.

Així, la representació valenciana en aquest Open continua viva amb Tamara Icardo i Delfi Brea buscant el seu segon títol de l’any.

Gràcies World Padel Tour per la foto.