Tamara Icardo i Javi Rico jugaran les semifinals del WPT Santander Open


La quarta prova del calendari World Padel Tour ha entrat aquesta vesprada en el llibre d’or del pàdel valencià. Per primera vegada en la història, dues dels nostres jugadors disputaran les semifinals del mateix torneig professional.

Cronològicament, primer va ser Tamara Icardo, qui està signant una temporada senzillament impressionant, la que va aconseguir plaça en la penúltima ronda per tercera vegada en quatre tornejos. La seua victòria per 6/4 7/6 davant els primers caps de sèrie Alejandra Salazar i Gemma Triay ha sigut espectacular.

I després va ser Javi Rico, que va saltar a la pista central santanderina amb una marxa més que la resta dels seus companys per a, finalment, obtindre el bitllet per a la seua primera semifinal de l’any. Triomf davant Maxi Sánchez i Lluite Capra per 6/1 6/7 6/2.

Així, demà dissabte, a les 10 del matí, Tamara Icardo, al costat de Delfi Brea disputarà una plaça en la final d’aquest World Padel Tour Santander Open enfront de Marta Ortega i Marta Marrero. Tot un partidàs.

No obstant això, per a veure la semi de Javi Rico, al costat de «Momo» González haurem d’esperar fins al segon torn de la vesprada. Allí, el valencià buscarà repetir l’èxit de Mijas en 2019 en el qual va alçar el títol.

És la millor actuació conjunta de dos jugadors valencians en un torneig World Padel Tour. Enhorabona a tots dos.

Gràcies World Padel Tour per la foto.