Tamara Icardo i Javi Rico es proclamen campions d’Europa amb Espanya

Va finalitzar el XII Campionat d’Europa de pàdel a Marbella amb la victòria de les seleccions espanyoles tant femenina com masculina.

Així, Tamara Icardo i Javi Rico, primers jugadors valencians convocats en la història per a disputar amb Espanya en aquest torneig continental, afigen al seu palmarés aquest prestigiós títol.

De fet, Tamara ha disputat el punt definitiu de la final que han jugat Espanya i França. Fent dupla amb Marta Ortega han vençut a Charlotte
Soubrie i Marianne Vandaele per un doble 6/1 per a donar-li a la selecció nacional el punt definitiu i recuperar el títol europeu, en poder de França des de 2019. Amb anterioritat, Tamara també havia ajudat a Espanya superar la semifinal davant Itàlia. Al costat de Lucía Sainz van véncer a Chiara Pappacena i Giulia Sussarello (6-2 i 6-0).

En categoria masculina, Javi Rico no va participar en la final enfront d’Itàlia en les quals les victòries de Coki Nieto i Álex Ruíz primer i Paquito Navarro i Juan Martín Díaz després, no obstant això va tindre un paper principal en l’eliminatòria de quarts de final i al costat de Momo González van sumar el primer punt per a Espanya en derrotar a Jonas Messerschmidt i Johannes Lindmeyer, representants d’Alemanya.

En el Open per parelles nacionals, Tamara Icardo i Marta Ortega van aconseguir arribar fins a les semifinals i només es van veure superades per les campiones d’Europa, Paula Josemaría i Ari Sánchez.

També van arribar fins a les semifinals Javi Rico i Momo González i es van veure baixats de l’europeu pels campions Paquito Navarro i Álex Ruíz per un doble 7/6.