Tamara Icardo i Edu Alonso avancen a quarts de final del WPT València Open

Dels 7 jugador@s valencians que saltaven a les pistes del World Padel Tour València Open 2021, Tamara Icardo i Edu Alonso van aconseguir la victòria en els seus partits i l’accés als quarts de final.

Comencem amb el resum del dia: Era el nostre «partit de la jornada». Tamara Icardo i Delfi Brea davant Jessica Castelló i Alix Collombon, amb Paloma Cerdà en la cadira de jutge àrbitre. Pese al còmode triomf de les primeres, el partit va començar amb break i 2/0 a favor de les segones. No obstant això, va ser un miratge. Tamara i Delfi van superar en tots els registres del joc als seus rivals fins al 6/3 6/0 final.

Així, demà en el segon torn (sobre les 11 del matí) jugarà en la pista central del pavelló municipal Font de Sant Lluís davant Marta Ortega i Marta Marrero.

La gran alegria del dia se l’ha emportada Edu Alonso, qui provinent de la fase prèvia, ha guanyat, al costat de Jesús Moya, a Semmler i Lleial per 7/6 7/5 per a disputar els seus primers quarts de final World Padel Tour.

Demà jugaran en la central de la Font de Sant Lluís davant Chingotto i Tello per una plaça en semifinals convertint-se en el jugador valencià més jove de la història a aconseguir els quarts de final d’un torneig del circuit professional. Serà el segon partit del torn de la vesprada (al voltant de les 6).

No serà present en la cita del divendres Javi Rico. Fent dupla amb Momo González van fer les delícies del públic valencià però no van aconseguir imposar el seu estil de joc i la seua arpa en un grandíssim partit. Victoria per a Alex Ruiz i Franco Stupaczuk per 6/7 7/5 7/5.

En aquest partit, la major ovació se la va emportar l’argentí Franco Stupaczuk ja que, després d’un clamorós error arbitral, que li afavoria, va entregar el següent punt a Rico i González, cometent una doble falta a propòsit, per a restablir la justícia en el marcador. Tot un gest d’esportivitat que el públic valencià va agrair amb un eixordador i llarg aplaudiment.

Una Fonteta que va somiar durant 50 minuts amb la victòria de Josete Rico i Ramiro Moyano però un excés d’errors no forçats els van fer sucumbir 7/5 6/1 davant Paquito Navarro i Di Nenno.

En el Family el dia començava amb la derrota de Celeste Paz i Melania Merino per 6/2 6/4 davant Aranzazu Osoro i Victoria Iglesias.

Després va ser Alex Arroyo qui, al costat d’Álvaro Cepero ho va deixar tot sobre la pista per a acabar derrotat per Maxi Sánchez i Lucho Capra 6/3 7/5.

El nostre pàdel estarà excel·lentment representat en els quarts de final d’aquest apassionant World Padel Tour València Open.