Tamara Icardo i Christian Fuster revaliden els seus titols i Celeste Paz i Miki Solbes inscriuen els seus noms al Màster absolut 2019

Va ser el primer màster absolut sense la supercampiona Lorena Figueres, recentment retirada. Els seus últims títols, sempre al costat de Tamara Icardo. I la valenciana va demostrar que l’estirp de campiones continua. Va afegir per sisena vegada el seu nom al llibre de guanyadores del Màster absolut de la Comunitat Valenciana.

Al costat d’una brillant Celeste Paz, que va demostrar la seua capacitat per a emmotlar-se al joc de Tamara des de la zona de la dreta, van haver de superar l’esglai de la fase de grups que els va donar la parella formada per Gala León i Estela Francés, els qui els van exigir fins al joc de desempat del tercer set.

Celeste i Tamara van accedir a les semifinals després de superar a Arantxa Soriano i Aída González mentre que Gal·la Lleó va haver de mostrar-se estel·lar per a, al costat d’una impressionant Estela Francés jugant en l’esquerra, superar en semifinals als primers caps de sèrie, Anna Cortiles i Jessica Castelló. Pots tornar a veure les semifinals ací.

La final va ser un recital de Tamara i Celeste. Mentre Gal·la i Estela van pagar l’esforç físic del matí, les campiones del Màster 2019 van jugar senzillament perfecte, sense donar opció als seus rivals en cap moment per a acabar alçant el títol de mestres del pàdel valencià de 2019. Sisé entorxat consecutiu per a Tamara Icardo i primer Màster per a Celeste Paz.

Entre els homes, Christian Fuster, qui ja va ser campió en 2018, a Castelló, al costat de Salva Oria, repetia final i va tornar a aconseguir el títol, aquesta vegada al costat de Miki Solbes. Merescut premi per a aquesta parella de la Vila Joiosa. Després de superar en semifinals a Juanmi Such i Javier Palasí, esment especial per a aquesta parella que ha conclòs la temporada de manera excel·lent.

Per l’altre costat del quadre, Álex Arroyo i Edu Alonso, finalistes l’any passat, van tornar a repetir plaça en l’últim partit del Màster després de véncer en una duríssima semifinal a Josete Rico i Salva Oria.

La final va ser no apta per a cardíacs. Els dos sets van concloure en el tiebreak amb dues remuntades dels joves Edu i Álex que, finalment, no van arribar a concretar-se. De fet, en el primer set, Christian i Miki, van arribar a estar 5 jocs a 1 a dalt. Aquest avantatge va quedar en res uns minuts més tard i el set va desembocar en el desempat que van guanyar els alacantins. Pots tornar a veure les finals en aquest enllaç.

La segona manga va ser encara més boja. Fuster i Solbes van arribar a estar 6/1 a dalt en el tiebreak i van desaprofitar totes les opcions de guanyar la trobada. De fet, van necessitar 14 pilotes de partit per a superar a Rierol i Alonso, els qui es van agarrar al parquet de la pista amb una intensitat que tot el públic de blupadel va saber apreciar regalant als quatre jugadors una ovació que quedarà per sempre en el nostre record.

Tamara Icardo, Celeste Paz, Christian Fuster i Miki Solbes són els nous mestres del pàdel valencià.