Tamara Icardo escriu la més bella pàgina de la nostra història

30 de maig de 2021. 11.59 hores. Tamara Icardo Alcorisa alçava els seus braços al cel de Santander. Ho havia fet. S’ha convertit en la primera jugadora valenciana a aconseguir guanyar un torneig World Padel Tour.

La seua aliança amb la jugadora argentina Delfina Brea estava donant èxits des del torneig inicial del circuit professional a Madrid. Dos semifinals en tres tornejos abans d’arribar a la cita càntabra. Abans de l’èxtasi, abans de tocar la glòria amb els dits.

Han anat superant rondes, cada vegada més complicades, fins a arribar a la gran final. Llaguno i Riera enfronte. La final no podia començar pitjor. Break en contra en el primer joc. No obstant això, un gir radical en els esdeveniments va portar a Tamara a guanyar sis jocs consecutius i véncer la primera pispa per un aclaparador 6/1.

El segon set va ser més igualat. Amb 5/4 a dalt va traure Tamara per a guanyar el títol. Bola de partit desaprofitada. Després van arribar dos més. Boles d’or perdudes. Fins a una gotera en la pavelló va provocar un «let» en punt d’or que, alhora, era matchpoint.

Però finalment ho va aconseguir 6/1 7/5. Mai oblidarem aquest resultat. Ni Santander. Tamara Icardo és ja llegenda del pàdel valencià. El primer títol World Padel Tour ha caigut per a una jugadora de la Comunitat Valenciana. Realment emocionant. Felicitats, Tamara.

Gràcies World Padel Tour per la foto.