Tamara Icardo disputarà la primera final WPT de la seua carrera

Tamara Icardo, als seus 25 anys, està davant el repte més apassionant de la seua ja dilatada carrera esportiva, disputar la primera final del circuit World Padel Tour.

Què té Santander? Una cosa especial, sens dubte, per a Tamara ja que va ser en la capital càntabra on al novembre de 2019 va aconseguir la seua primera gran victòria en el circuit professional guanyant a Alejandra Salazar i Ariana Sánchez.

Hui ha sigut enfront de Marta Ortega i Marta Marrero en les semifinals del Santander Open. Victoria per 6/3 6/3 per a aconseguir disputar la primera final de la seua vida.

En el circuit autonòmic valencià Tamara Icardo ho ha guanyat tot. Al costat de Lorena Figueres va dominar per complet l’inici del segle XXI. De fet estava inscrita per a disputar al costat d’Arantxa Soriano el Campionat autonòmic absolut per parelles que es disputa en PadelPoint La Nucia, però la seua brillant actuació en el torneig santanderí li impedeix disputar-lo.

D’aquesta manera, Tamara Icardo Alcorisa aconsegueix el millor inici de temporada mai vist. Dos semifinals i, de moment, una final, per als quatre tornejos inicials de World Padel Tour.

Molta sort per a demà, Tamara!