Suspés el World Padel Tour Alicante Open 2020

L’organització de World Padel Tour ha fet públic en el dia de hui un comunicat en el qual confirma la suspensió de la prova prevista a Alacant a causa de «la crisi provocada pel coronavirus i l’Estat d’Alarma decretat pel Govern fins a mitjan mes d’abril».

World Padel Tour vol informar a tots els afeccionats que van adquirir una entrada per a l’Alacant Open que rebran la devolució íntegra en el compte bancari des de la qual van realitzar el pagament sense necessitat de realitzar sol·licitud o cap tràmit per part seua. Si la compra es va dur a terme en un centre d’El Corte Inglés, s’haurà d’acudir al seu punt de venda d’entrades per a sol·licitar la devolució, una vegada torne a obrir-se al públic.

L’organització del Circuit Professional, que està en permanent contacte amb totes les seus a la recerca de solucions conjuntes, realitzarà tots els seus esforços per a trobar un buit en el calendari de la present temporada que permeta reubicar les proves d’Alacant i Vigo i oferir als seus respectius aficionats l’espectacle del millor pàdel del món.