Sortejats els quadres del FIP Star de La Nucia PadelPoint

Una participació autènticament de luxe ens visitarà des de divendres que ve per a la disputa del segon FIP Star de l’any en la Comunitat Valenciana.

Després de l’èxit de Espadel Borriana, ara PadelPont La Nucia és l’escenari d’aquesta important cita en la qual, com saben, no poden participar els 35 millors jugadors i les 24 millors jugadores del món.

Així, en el quadre femení trobem a la cacerenya de tot just 17 anys Lorena Rufo (jugadora 34 de món) i a Marta Talaván (26) com a caps de sèrie número 1.

L’alacantina Jessica Castelló (32) i la francesa Alix Collombon (31), campiones a Borriana, seran les segones mentre que la val·lisoletana Esther Carnicero (42) i la brasilera Raquel Piltcher (36) accedeixen al quadre final com a tercers caps de sèrie.

També és destacable el retorn al nostre circuit de la balear Sandra Hernández (27), en aquesta oportunitat, al costat d’Araceli Martínez (51).

Com pot comprovar-se, jugadores de quadre final World Padel Tour il·luminen aquest FIP Star de La Nucia que en el quadre masculí contempla a Nacho Gadea (jugador 41 del rànquing WPT) i Víctor Ruíz (46), recents vencedors de l’Or de Ecomm, són els principals favorits.

El pacenc «Pincho» Fernández (41) i José Antonio García Diestro (48) són els segons caps de sèrie però contemplem a parelles tan poderoses com Maxi Grabiel (49) i el gallec Adrián Blanco Antelo (45); els *huitensfinalistes del WPT de Madrid, Xisco Gil (40) i Sergio Alba (39) o els quartfinalistes de la cita de la capital Miguel Yanguas (54) i Iván Ramírez (33).

Entre els valencians, Josete Rico (43) apareix com a cinqué cap de sèrie fent parella amb Jorge Ruíz (53). Ja van véncer fent parella l’Or de Padel One Elx l’any passat i intentaran repetir en aquesta cita internacional.

Just una setmana abans de la celebració del World Padel Tour Alacant Open, les estreles del pàdel es reuneixen en PadelPoint La Nucia i en el recentment estrenat pavelló cobert La Muixara per a disputar aquest apassionant torneig del circuit de la Federació Internacional de Pàdel.

Poden consultar-se tots els quadres, prèvies i enfrontaments en aquest enllaç.