S’incia el circuit popular de pàdel El Corte Inglés

Per fi va poder posar-se en marxa. Després de molts anys d’esforç, superant fins i tot la pandèmia provocada pel COVID-19, les instal·lacions del Club de camp K7 van ser l’escenari de la primera prova d’aquest circuit que es disputa a la ciutat de València i les principals pistes de la seua àrea metropolitana.

El Circuit El Corte Inglés, premi SEAT JR Valle, en la seua prova inicial va comptar amb la presència de 150 jugadors que van gaudir d’una competició especial. Vam veure a molts jugadors no habituats a la competició i que es van animar a participar, fins i tot en la cinquena categoria d’iniciació.

Sense jugadors d’elit, però amb idèntic glamur, la victòria en segona categoria femenina va ser per a Manoli Rus i Laura Jordán. En tercera, el triomf li ho van anotar la jóve Yaiza Gallego al costat de Greta Ferrer.

Entre els xics, en segona categoria, triomf per a Arturo Calzada i Hugo Jorquera mentre que en tercera la victòria va ser familiar, per a la parella formada per Francisco Bellver, pare i fill. En quarta, es van anotar la victòria els segons caps de sèrie, Jorge Domingo i Quique Sebastiá mentre que, finament, en la cinquena categoria, d’iniciació, en una emocionant final resolta per un doble 7/5 van véncer Angel Gallart i Marcos Gómez.

Gaudeix de la galeria fotogràfica del torneig en aquest enllaç.

La pròxima cita del circuit, la inscripció del qual està oberta es disputarà en e club de tennis i pàdel Bergamonte de la platja Pobla de Farnals, entre el 20 i el 25 de juliol.

Recorda que juguem amb boles Head, que la inscripció pot fer-se
des d’aquesta mateixa web, en la nostra APP PADELGO, i en les plantes deportes d’El Corte Inglés. Tot això sense oblidar el vessant solidari d’aquest Circuit popular El Corte Inglés que col·labora amb Casa Caridad València.