Segona jornada de tecnificació virtual

Per segona setmana consecutiva, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ha posat la tecnologia a l’abast del nostre equip de tecnificació per a dirigir una nova sessió als nostres menors.

Durant una hora, els joves jugadors han pogut gaudir de valent de les nostres habituals sorpreses i d’una interessantíssima xarrada impartida pel preparador físic Ricard Miralles.

Sota el títol «Planificació del teu confinament», Ricard Miralles ens ha parlat de disciplina, constància i voluntat, valors imprescindibles per a aplicar correctament el mètode a aplicar en cada cas depenent de l’espai del qual disposa cadascun dels nostres menors i els materials amb els quals compten per a la seua preparació física.

Per a Miralles és imprescindible, i així li ho ha fet saber a tots els nostres jugadors, a més de la capacitat d’adaptació, l’organització. Aconsella dividir la preparació física diària en dues sessions i ens ensenya, com a clau, mantindre’s actiu.

Finalment ens ha parlat del canvi de mètode de treball que suposarà el canvi de les normes de confinament, el moment en el qual tornem a acudir als nostres clubs, quan tornem a trepitjar una pista de pàdel. Ací s’afegirà una variable més que serà la progressió i els temps de pràctica també fora de pistes.

Ha sigut la segona experiència telemàtica amb el nostre equip de tecnificació, dirigit per Javi Sánchez, que tindrà la seua continuïtat en les pròximes setmanes, sempre que no canvien les condicions provocades pel COVID-19.