Quatre jugadors valencians preseleccionats per al Mundial de Castelló

El mes vinent se celebrarà a Madrid una concentració de la selecció espanyola de menors de pàdel amb la vista posada en el XII Campionat del món previst per a el mes vinent d’Octubre.

Es tracta de Marina Martínez Lobo, 16 anys, alacantina de la comarca del Vilalopó mitjà, i que ja es va proclamar Campiona del món sub14 l’any 2016.

Al costat de Marina, han sigut citats per a aquesta jornada de preparació, els valencians Edu Alonso i Álex Arroyo, els qui també saben el que suposa convertir-se en campions mundials en la cita malacitana de fa dos anys, a més de, com a parella, proclamar-se campions d’Espanya júnior a Alacant.

A més d’ells, ha sigut convocat Raúl Peralta. Aquest jove jugador, natural de Villena, té davant si l’oportunitat de representar a la selecció espanyola en aquest mundial castellonenc i que realitza una campanya impressionant tant en el circuit de menors de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana com en els TyC.

És una prova més del treball que realitza l’equip de tecnificació d’aquesta federació amb els menors i de l’altíssim rendiment que ofereixen aquests quatre jugadors que reben un merescut premi.