Pròximes parades: Castelló

El calendari oficial de la Federació Internacional de pàdel va posar la seua primera pedra en el camí de 2021 la setmana passada en Espadel Borriana (Castelló). La primera cita del calendari de la Federació espanyola de pàdel d’enguany començarà en el Raval, també a Castelló, amb la disputa del Campionat d’Espanya cadet de primera i segona categoria.

A més, l’inici de la temporada FEP en categoria absoluta serà també a Castelló, tenint com a seu principal el club de tennis de la capital de la comarca de la Plana, que demà tanca la seua inscripció. Els jugadors que desitgen participar poden fer-ho encara en aquest enllaç.

El Campionat d’Espanya categoria cadet, en les seues dues principals categories, la celebració de les quals està prevista entre el 5 i el 7 de març, tindrà a aquests participants en primera:

Club Fit Point – A (Balears)
Club Pàdel Damm – A (Madrid)
Club Pàdel D10z (Castella i Lleó)
Club Pàdel Damm – B (Madrid)
Club Les Maries (Andalusia)
Club Fit Point – B (Balears)
És+Pàdel Mèrida (Extremadura)
Centre Esportiu Argoños (Cantàbria)
El torneig «Impuls» serà una passarel·la de jugadors que preparen l’inici de la temporada World Padel Tour amb tornejos tan interessants com aquest que, a més, reparteix 8.700 euros en premis.

D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana i, en concret, la província de Castelló, es converteix en el lloc triat per a l’inici de les competicions oficials en aquest any 2021.