Primera tecnificació per videoconferència

En la vesprada de hui l’equip de tecnificació de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, encapçalat per Javi Sánchez, ha establit una videoconferència amb els menors que habitualment treballen amb nosaltres i que, a causa del confinament, han hagut de penjar les seues pales de manera temporal.

Després de la salutació del nostre president, Alfonso Monferrer, els tècnics han tractat amb els jugadors el mètode de treball a seguir quan es puga tornar a les pistes. Volem que estiguen preparats per a aquest moment.

Aquesta ha sigut la primera de les videoconferències que estan previstes amb els components de l’equip de tecnificació i han pogut gaudir amb la presència sorpresa del millor jugador masculí de la Comunitat Valenciana, Javi Rico, qui va completar la seua etapa de menors entre nosaltres.

En les pròximes setmanes aquestes trobades telemàtiques tornaran per a continuar el nostre contacte permanent amb els menors mitjançant xarrades sectorials que abasten el pàdel des de tots els punts de vista.