Presentat el Mundial de Menors Castelló 2019

Hui ha tingut lloc la presentació del XII Campionat del món de pàdel de menors, el gran esdeveniment esportiu de l’any, que convertirà a Castelló i Benicàssim en les capitals del pàdel mundial.

Entre el 12 i el 19 d’Octubre, els millors jugadors del món d’aquestes edats s’han citat a la Plana per a disputar les tres proves que componen el campionat:

  1. Campionat mundial de pàdel de menors PER SELECCIONS. Participaran les 16 millors seleccions nacionals (compostes cadascuna de jugador@s de categories *sub 14, *sub16 i *sub18). És la primera vegada que un mundial congrega una quantitat tan elevada de combinats nacionals.
  2. Campionat mundial de pàdel de menors PER PARELLES per a categories masculines i femenines *sub 12, *sub14, *sub16 i *sub18.
  3. Campionat mundial de pàdel PER PARELLES NACIONALS.

A la roda de premsa de presentació del mundial Castelló 2019 han acudit:

· Alfonso Monferrer, president de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana; *Queco Català, director de la Federació internacional de pàdel; Daniel Olmos, representant de la Fundació Trinidad Alfonso; Omar *Braina, regidor d’esports de l’Ajuntament de Castelló; Susana Marqués, alcaldessa de Benicàssim; Tania Baños, diputada provincial d’esports de Castelló; Josep Miquel Moya, director general de l’esport de la Generalitat Valenciana; Jorge Bellés, director de Tennis *Drive *Academy i Paco *Archilés, des de *OKPádel.

Tampoc han faltat a la presentació el director donen torneig, Bernardo Bonet, la jutge-àrbitra Paloma Cerdà així com de nombrosos directius i tècnics dels diferents clubs de pàdel de Castelló.

Alfonso Monferrer, president *FPCV, en la seua intervenció, ha destacat l’espectacular nombre de jugadors que arribaran en aquests pròxims dies a Castelló per a disputar aquest campionat mundial. Més de 1000 jugadors, una gran part d’ells de fora d’Espanya (de nacionalitats com l’Argentina, el Brasil, els EUA, Xile, Itàlia, Suècia, el Japó, Holanda, entre altres) que vindran acompanyats de tècnics i familiars. Al llarg de la setmana seran 1.039 el nombre de partits que es programaran en les diferents seus del campionat.

També Josep Miquel Moya, director general de l’*esport, qui ha tancat la presentació amb la seua intervenció, ha ressaltat la rellevància de la celebració d’aquest campionat mundial en la nostra comunitat i en concret a Castelló, que ja s’ha convertit en referent en l’organització de grans esdeveniments esportius a nivell tant nacional com internacional.

El torneig començarà dissabte que ve i l’expectació a tot el món del pàdel és màxima.