Poques sorpreses en la primera ronda del XIV Campionat autonòmic absolut

Es va posar en marxa el quadre final de primera categoria masculina en el Campionat absolut de la Comunitat Valenciana en PadelPoint La Nucia sense excessives sorpreses.

Mentre els dos primers caps de sèrie debutaran en el matí de hui, JJ Matea i Mario Ortega (3) van superar a Carlos Nordlund i Juan José Martínez per 6/1 6/1; Josete Rico i Ramiro Moyano (4) no van donar opció a Ryan Hamou i Richard Brooks als quals van superar per un doble 6/0.

Laurent Montoisy i Jorge Martínez (5) van véncer a Francisco Quintana i Andrés Martínez amb facilitat i Gonzalo Pérez i Javier Puerto (6) també van avançar a segona ronda després de guanyar a David Cañizares i David Castelló per 6/4 6/3.

També calen destacar els triomfs de Christian Gutiérrez i Matías Nicoletti, en duel generacional, davant Raúl Peralta i José Román Martínez per 6/2 6/7 6/1 i el bon debut d’Álex Arroyo i Edu Alonso vencent a Adrián Rodríguez i Antonio Borja per 6/0 7/5.

Hui es disputaran, al matí, els partits de huitens de final, i, a la vesprada, els quarts, tant del quadre masculí com del femení que es posa hui en marxa, dels quals els informarem a través de les nostres xarxes socials.

El diumenge, des de les 10 del matí, amb streaming en directe, gaudirem de les semifinals d’aquest vibrant torneig que coronarà als campions del pàdel valencià 2021.