Poker d’asos valencians per a l’inici del World Padel Tour Alacant Open

Hui comença la disputa del quadre final masculí de l’Estrella Damm Alacant Open amb la presència de quatre jugadors valencians.

El duel més interessant per als nostres el protagonitzaran a les tres de la vesprada en el Centre de tecnificació alacantí els germans Rico. Javi, qui jugarà al costat de Jerónimo González Días mentre que Josete repetirà al costat de Ramiro Moyano. Tant Javi com Josete van aconseguir els huitens de final en la primera prova de l’any.

En el tercer torn de la vesprada, Christian Fuster buscarà la seua primera victòria WPT de l’any al costat de Gonzalo Rubio. Els seus rivals seran Pablo Lijó i Tito Allemandi.

Finalment, Salva Oria, després de véncer brillantment la seua fase prèvia, ha aconseguit el seu segon quadre del curs. Dos de dos. Al costat de Rafa Méndez saltaran a la pista en segon torn vespertí. No ho tindran fàcil davant els finalistes a Madrid, Franco Stupaczuk i Alex Ruíz.

Mentrestant, el quadre femení espera la finalització de les fases prèvies per a conéixer les nostres representants en la fase final d’aquest apassionant World Padel Tour Alacant Open.