PadelPoint La Nucia es va omplir de gran pàdel de veterans

El passat cap de setmana es va disputar en PadelPoint La Nucia una nova prova del calendari de veterans de la nostra Federació.

En la categoria femenina de més de 35 anys la victòria va ser per a Lucía Iborra i Elisa Peñalvo després de superar en la final per un doble 6/3 a Sonsoles Hurtado i Judit Martínez.

En la liguilla de més de 40 anys van aconseguir el ple de triomfs Wendy Engelen i *Ilse Veldeman els qui a penes van cedir un joc en tot el torneig. El segon lloc va ser per a Ana María Martí i Pilar Díaz-Madroñero.

En la categoria masculina de més de 40 anys victòria per a Nacho González i José Miguel Navarro. Van véncer en la final a José Daniel Montilla i Guillermo Ponzoda per un ajustadíssim 4/6 6/2 7/6. Va ser la gran remuntada del torneig de veterans.

Entre els jugadors de més de 45 anys el triomf final va ser per a Armando López i Francisco Bonillo després de superar 6/3 6/4 a Luis Miguel Martins i José Angel Martínez.

En la competició per liguilla de més de 50 anys, molt igualada, victoria de César Ortiz i Javier Calvé i segona plaça per a Horaci Fornetti i Rafael Martínez.

Finalment, la categoria de més de 55 anys li la van anotar Ramón Goyanes i Enrique Guillot per davant de Luis Gandasegui i José Carlos Mendoza.