Padel Point La Nucia i +Q Padel, campions autonòmics de veterans per equips

Eren els grans favorits i no han deixat passar l’oportunitat d’alçar el títol de Campió de veterans per equips de la Comunitat Valenciana.

+QPadel Castelló acudia a la cita alacantina com a primeres preclassificades i amb un equip de campanetes que no van donar opció en cap moment als seus rivals: En l’eliminatòria semifinal va superar sense cedir un només set a Padel Club Alacant Indoor i en la final es va desfer de Peri Esport, amb més dificultats, però també per un contundent 3 victòries a 0.
En categoria masculina, PadelPoint La Nucia volia ser profeta en la seua terra, en el gran dia de l’esport d’aquesta localitat de la Marina. Al matí l’equip de pàdel aconseguia ser Campió absolut de la Comunitat Valenciana i a la vesprada l’equip de futbol ascendia a segona divisió B.
En la final del torneig van superar a un potent equip de Flow Padel Club per un ajustat 2/1.

En segona categoria masculina, PadelPoint va repetir èxit, en aquesta oportunitat davant Padel Tàctica de Paterna en una final resolta en l’últim set de l’últim partit. En tercera femenina, Sport Club Alacant Fun and Family va col·locar als seus dos equips en la final alçant d’aquesta manera el campionat autonòmic, èxit que va repetir en tercera masculina després de véncer en l’últim enfrontament a Padel Club Alacant Indoor.

Més de 300 jugadors van tornar a plantar cara al sol de justícia i a la calor per a dilucidar un altre dels títols grans del nostre pàdel.