Pàdel per tots els racons de la comunitat… i més enllà


Cap de setmana de frenètica activitat competitiva en el pàdel de la Comunitat Valenciana.

De nord a sud, el club de tennis Castelló acull demà l’esdeveniment produït per Tennis Drive anomenat «Guerreres del pàdel» que té el seu plat fort en el partit d’exhibició que protagonitzaran les quatre primeres classificades en el rànquing del World Pàdel Tour aquesta setmana (Marta Marrero, María José Sánchez Alayeto, Alejandra Salazar i María Pilar Sánchez Alayeto), així com la sisena (Ariana Sánchez). Serà a les 11.30 amb entrada simbòlica a favor de la Fundació Ronald McDonald.

També a Castelló, en aquest cas en el prestigiós club +QPadel contínua disputant-se el torneig pertanyent al circuit Or, en aquesta oportunitat, sense primera i, per tant, sense retransmissió per *streaming, però amb uns quadres més que importants en la resta de categories. Bé a prop, en Peri Sport se celebrarà diumenge que ve l’assemblea de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana.

A València, la competició es disputarà en Pàdel Tàctica (Paterna) amb la disputa de la segona prova de l’acabat d’inaugurar circuit provincial valencià. El torneig Orven-Enesport acull quadres de segona, tercera i quarta categories.

El nostre circuit Plata fa parada al carrer Sagitario d’Alacant, concretament en Padel Premium amb una impressionant inscripció que supera el centenar de parelles de totes les categories.

També a Alacant, en aquesta oportunitat en el club de pàdel Pitu Losada/Sanvi Pàdel, tenen l’opció de competir els nostres menors federats en el torneig provincial d’aquesta finalitat de setmana.

I encara més al sud, a Màlaga, es disputa la fase final del Campionat d’Espanya per equips de tercera categoria amb presència de dos equips valencians: Flow Pàdel en categoria femenina i PadelTron Arena, que ja ha aconseguit en la vesprada de hui el bitllet per a les semifinals de demà.

Per tots els racons trobem pàdel de competitiu de qualitat aquest cap de setmana. A gaudir-ho.