Pàdel per a menors, veterans, circuit Plata i Challenger d’Alfafar formen el nostre menú

Arribant a l’equador del mes d’Octubre, el pàdel federat s’acosta al final de curs però encara tenim grans emocions que viure.

Com la de Family Sport Center, destine aquest cap de setmana dels millors jugadors veterans de la Comunitat Valenciana, amb els títols masculins de més de 40, 45 i 55 anys en joc. Una gran oportunitat per a tornar a demostrar que el nostre esport no té límit d’edat.

Bé a prop, en SUMA Alfafar, es disputen les dues últimes jornades de l’últim torneig Challenger de l’any en què Jessica Castelló ha accedit ala gran final que es jugarà el diumenge a les 10 i mitja del matí.

Els nostres menors, per descomptat, tornen a tindre el seu cap de setmana de competició amb la celebració del Superprovincial de Sportclub a Alacant i també en la capital de la Costa del Sol, concretament en el Club Atlètic Montemar, es disputa el torneig corresponent al nostre circuit Plata provincial.

Mentrestant s’acaben les hores per a inscriure’s en l’últim Or de l’any, previst per a la setmana vinent en les pistes de Camp Bixquert, a Xàtiva, amb les primeres categories ja tancades i que ens permetran gaudir diumenge que ve, amb streaming en directe, d’uns magnífics partits.