Pàdel de qualitat en Impala i PadelPoint per a aquest cap de setmana

Mentre arriba l’equador del mes d’agost amb els termòmetres marcant màxims, el pàdel federat de la Comunitat Valenciana continua el seu camí.

Després de la disputa de la fase prèvia nacional del Campionat d’Espanya la setmana passada, els nostres menors tenen una nova oportunitat per a competir. En aquesta oportunitat les pistes castellonenques de Impala acolliran competició en categories aleví i infantil femenina i benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior masculines.

Mentrestant les pistes de PadelPoint i la ciutat esportiva Camilo Cano de La Nucia acullen el torneig pertanyent al circuit Plata FPCV i al WPT Challenger.

En primera categoria del torneig del circuit Plata es va produir el debut de David Ferrer, qui al costat de Juan Torres, van superar la primera ronda i aquesta vesprada disputaran partit de quarts de final.

Pel que respecta al WPT Challenger de La Nucia, fins a cinc jugadors valencians han aconseguit accedir a quarts: Jessica Castelló i Marina Martínez Lobo en el quadre femení i Javi Rico i Salva Oria, els qui es jugaran una plaça en semifinals, i Christian Fuster, en el masculí.