Pàdel de màxim nivell per a totes les edats

Nou cap de setmana de competició federada amb totes les mirades posades a Alacant.

D’una banda, novena prova del circuit Or autonòmic en PadelTron Arena amb un elenc d’estreles del nostre esport digne de ressaltar, i, per un altre, provincial de menors en SanviPadel, amb tots els nostres xiquets mirant cap a l’imminent Campionat d’Espanya i, sobretot, el mundial de Castelló per al qual falten a penes 6 setmanes.

Christian Fuster, líder del nostre rànquing, torna al circuit al costat de Miki Solbes, amb qui s’ha entrenat en les últimes setmanes. Són els favorits de l’Or de PadelTron, que es disputa en la impressionant pista central d’Arena Alacant. Però cura amb els també alacantins Javier Palasí i Juamni Such, els qui porten un estiu replet d’èxits. O de Josete Rico, a qui veurem a la dreta de Matías Nicoletti, conformant una parella explosiva. A més de la parella del moment: Javi Rico i «Coki» Nieto, directes de la final del WPT Mijas Open al circuit Or de la Comunitat Valenciana.

Impressionant quadre que augura partits èpics que, per descomptat, veurem en directe per streaming a través d’aquest lloc web i de la nostra APP (descàrrega gratuïta) PADELGO.

Entre les xiques, sense Lorena ni Tamara i, en aquesta ocasió, també sense Anna i Jessica, quadre obert al màxim amb Miriam Sánchez i Noemí Ollero com primeres candidates a aconseguir la victòria. Maite De la Mata i Cristina Musial uneixen les seues forces per a aquest torneig alacantí. I cura amb algunes parelles que apareixen emboscades en el quadre com Arantxa Soriano i Aida González o Celeste Paz i Núria Vivancos.

Per part seua, les categories benjamí, aleví i infantil tenen cita demà dissabte en SanviPadel amb l’organització del Club de pàdel Pitu Losada.

Torneig provincial preparatori del Campionat d’Espanya de Màlaga en el qual s’han inscrit 129 jugador@s amb llicència per la nostra federació, només per darrere d’Andalusia, Madrid i Catalunya.

Un cap de setmana de calor, de platja… i de pàdel amb un cartell de luxe.