Oberta la inscripció per a la lliga per equips 2021/22

Des de hui ja pots inscriure als teus equips per a disputar la Lliga Autonòmica FPCV 2020/21. Una competició per la qual la nostra federació aposta decididament, implementant noves normes de competició i màximes atencions per a tots els participants.

En aquesta competició poden participar tot tipus d’agrupacions d’amics, penyes, falles, veïns o companys de classe o de treball, sempre que complisquen els requisits de competició.

Els clubs federats continuaran, un any més, tenint condicions avantatjoses, com la inscripció gratuïta del seu primer equip i un preu especial de 175€ per a la resta d’equips. Per a aquells equips que no pertanguen a cap club federat, la inscripció serà de 200€ per equip, tenint en aquests dos últims casos inclòs en la inscripció, un calaix de boles HEAD PRO S, pilota oficial de la competició.

Com a novetat enguany, tots els participants rebran una tovallola exclusiva de la competició. Tenim més de 6.000 tovalloles preparades per al seu repartiment.

L’estructura de la competició es manté, amb una fase provincial de lliga i posterior classificació, una fase final autonòmica i una fase final nacional on acudiran els equips campions de les tres primeres categories.

Els equips poden inscriure’s fins al pròxim 23 de setembre, i 5 dies més tard hauran d’haver incorporat a tots els seus jugadors, un mínim de 9 i un màxim de 15, per a iniciar la competició.

Continuarem mantenint les 4 categories masculines i les 4 categories femenines, en les quals es podran inscriure els equips en funció del nivell de joc SUNPAD dels seus jugadors.

No ho dubtes, la lliga FPCV és la teua lliga.