Obert el termini perquè els centres educatius de la ciutat de valència sol·liciten l’escola esportiva de pàdel

L’Ajuntament de València, a través de la Fundació Esportiva Municipal, ha obert el termini de sol·licitud perquè els centres escolars d’infantil, primària i educació secundària obligatòria puguen sol·licitar les escoles esportives per al curs 2019/2020.

Qualsevol centre d’aquestes característiques de la ciutat pot sol·licitar, per als alumnes en període escolar d’edats compreses entre els 4 i els 18 anys, l’escola esportiva de pàdel. El termini finalitza el dissabte 22 de juny i ha de realitzar-se a través de la pàgina web de la Fundació Esportiva Muncipal de València.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana disposa de monitors i professors titulats i especialitzats en l’ensenyament de l’esport del pàdel a qualsevol edat i per a qualsevol nivell. A través de l’aplicació del programa «Pàdel en el col·le» en els últims tres anys, hem acostat el nostre esport als centres educatius que així ho han sol·licitat.

D’aquesta forma, dins de l’oferta presentada per l’Ajuntament de València, un any més, volem estar presents en la majoria dels patis dels col·legis de la ciutat i acostar als seus alumnes fins a les instal·lacions municipals per a continuar amb la nostra tasca de divulgació i ensenyament de l’esport del pàdel.

Si vols que el teu *hij@ jugue al pàdel amb els tècnics de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, fes-li-ho saber al seu centre educatiu i que faça la sol·licitud a través de la Fundació Esportiva Municipal.