Nova web, nova app, nous reptes per a la Federació

En la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana estem d’estrena.

D’una banda, amb aquesta nova web, podem comprovar els nous continguts, més visuals, més intuïtius, més senzills de consultar.
D’altra banda, en aquest dia també inaugurem un dels nostres grans anhels, l’app PADELGO amb la qual augmentar la nostra capacitat comunicativa amb els nostres federats. Estalviar temps a l’hora de les gestions, fer més senzilla qualsevol forma d’interactuació o buscar les dades que necessitem sobre el pròxim torneig.


NOVA APP
L’APP de pàdel MES COMPLETA que hi ha actualment en el mercat. Tots els usuaris podran tindre accés a les notícies, clubs pròxims i club del federat. Així com consultar la seua llicència, renovar-la, configurar el seu perfil i, per descomptat, inscriure’s a tornejos i consultar horaris i quadres.

Tria la teua parella habitual, rep notificacions i consulta l’agenda personalitzada on apareixeran tots els partits que has jugat i vages a jugar. Una eina de gran utilitat que canviarà per complet la manera d’informar-se i interactuar dels afeccionats al pàdel de la nostra Comunitat. I per descomptat hi haurà millores! Aquesta primera versió, encara que és bastant completa, serà progressivament millorada en futures versions,


NOVA WEB
Després de l’última renovació de la web a la fi de 2015 i després de 3 anys, ha arribat el moment de renovar-se. Aquesta NOVA WEB aterra amb la intenció de no solament presentar una imatge i dissenys més moderns si no una estructura mes senzilla i fàcil a l’hora de navegar per ella. Tot més intuïtiu i pràctic per a una millor experiència de l’usuari.
Nostre nou repte és millorar la nostra capacitat comunicativa amb tots els nostres federats.

Tot en un click. Benvingut a aquesta nova era FPCV.