Naix el Circuit Popular de pàdel El Corte Inglés

Després de molt de temps de treball, el pròxim dia 3 de març, es presentarà oficialment el Circuit popular de pàdel El Corte Inglés.

Amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col·laboració del concessionari SEAT JR Valle i de Head, qui aportarà material esportiu, la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, podran comptar amb un circuit compost per 9 proves i una gran festa de final de temporada perquè tots els jugadors populars puguen competir sota el paraigües de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana.

Aquest circuit popular de pàdel El Corte Inglés tindrà presència en els principals clubs de la ciutat de València i voltants. Des de la primera prova, prevista per a la setmana del 23 al 28 de març en Family Sport Center (Beniparrell), visitarem PadelCity (Massanassa), València Pàdel Center (València), Club de camp K7 (Paterna), Bergamonte (Platja Pobla de Farnals), Club espanyol de tennis (Rocafort), Suma Pàdel (Alfafar), Padel Alboraia Indoor i Club de tennis València.

Es tracta d’un circuit popular, amateur, orientat, sobretot, a persones que actualment no competeixen fora dels seus entorns habituals. Es jugarà a partir de 2a categoria i els premis seran en material esportiu i no en metàl·lic per a ressaltar el caràcter no professional d’aquest. L’última prova serà la festa final del circuit en el qual es premiarà als millors dels rànquings elaborats especialment per a aquest circuit popular El Corte Inglés.

Totes les proves estaran coordinades i organitzades des de la Federació de pàdel de la Comunitat València. La inscripció, amb llicència recreativa, costarà 12€ per persona. I la inscripció sense llicència, que inclou segur per a la prova, 15€. Podran inscriure’s en la nostra pàgina web o en les plantes d’esports d’El Corte Inglés.

Finalment, volem destacar el vessant solidari d’aquest Circuit popular El Corte Inglés que col·labora amb Casa Caridad València.

Per fi, tots els jugadors de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana tindran a oportunitat de disputar un circuit pròxim, de proximitat, amb caràcter oficial, completament amateur, per a tots els nivells excepte la primera categoria, sota la nostra organització.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem agrair sincerament el suport d’El Corte Inglés, del concessionari SEAT JR Valle i de Head per a fer realitat una demanda històrica de la capital de la Comunitat Valenciana.

Destacat