Naix el circuit autonòmic de veterans FPCV

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, en el nostre ànim d’augmentar l’oferta per als federats, crea enguany el primer circuit de veterans.

En aquest primer lliurament, el circuit constarà de tres proves, a disputar cadascuna d’elles en una província del nostre territori. Així, per al segon cap de setmana de març està programada la primera d’elles. Concretament en Flow Padel, a Paterna.

Les altres dues proves, amb els clubs encara no designats, es disputaran entre el 16 i el 18 d’octubre i del 27 al 29 de novembre.

Com a novetat en aquest primer circuit de veterans, la diferenciació per categories es farà de set en set anys per a, així, agrupar-les i trobar major equilibri en cadascuna d’elles. A més, dins de cada categories, hi haurà dos nivells, el segon d’ells per a jugadors de qualsevol nivell de joc. Això sí, els jugadors seleccionables, hauran de jugar en primera categoria.

Les categories, per edats, queden així:

En categoria masculina:

  • 40 a 47 anys
  • 48 a 55 anys
  • més de 55 anys

En categoria femenina:

  • 35 a 42 anys
  • 43 a 50 anys
  • més de 50 anys

Finalment, volem anunciar que els jugadors més destacats acudiran, al costat de totes les categories, tant absolutes com de menors, a la disputa del màster autonòmic de final de temporada, en la qual esperem siga la gran festa global del pàdel valencià.

Una vegada més volem que els nostres jugadors en edat de veterans tinguen tres oportunitats, a més del Campionat autonòmic, de tornar a conjugar competició, entreteniment i compromís amb l’esport del pàdel. Aquest és l’esperit de la creació d’aquest circuit de veterans de la Comunitat Valenciana.