Mentre Javi Rico jugarà la final del Challenger de Marbella, l’armada valenciana es dirigeix al WPT de Las Rozas

Javi Rico, al costat de Momo González, es va refer, després de perdre el primer set en el tiebreak en la semifinal del primer Challenger de la temporada que s’està disputant a Marbella i van avançar fins al partit en el qual demà es decidirà el títol.

Després de la final femenina, que té previst iniciar-se a les 10 del matí, Javi i Momo saltaran a la pista per a disputar-los la victòria absoluta a Coki Nieto i Adrián Allemandi.

L’última final del circuit World Padel Tour que va disputar Javi Rico ho va fer, curiosament, al costat de qui serà el seu rival demà, Coki Nieto. Tots dos van estar jugant junts durant quatre anys. Un dels dos alçarà el títol demà al migdia.

Alhora, es posarà en marxa la fase preprèvia de l’Estrella Damm Las Rozas Open amb la presència, en aquesta primera jornada, d’una gran representació del pàdel valencià: Mario Ortega, Juanlu Esbrí, Carlos Martí, Álex Tasa, Jordi Muñoz, Miki Solbes, Fede i Exe Mouriño obriran la ronda inicial d’aquesta nova cita del circuit mundial.

En l’espectacular ball de parelles produït després del WPT València Open cal destacar el retorn de la parella formada per Josete Rico i Víctor Ruíz i la nova dupla Álex Arroyo/Álvaro Cepero. Totes dues parelles començaran la seua lluita en el torneig des de la fase prèvia. El nou company de Christian Fuster és Javier Martínez, els qui tenen plaça garantida en el quadre final.

La fase preprèvia femenina començarà el dilluns sense grans novetats quant a la composició de les parelles amb presència de jugadores amb llicència FPCV.

Foto World Padel Tour.