Matí màgic a La Nucía

Es va tancar el tercer torneig World Padel Tour Challenger, el primer dels dos que es disputaran en la Comunitat Valenciana, amb doble victòria per als nostres jugadors. Jessica Castelló i Javi Rico van inscriure els seus noms en la nòmina de guanyadors a La Nucia.

Jessica Castelló ha aconseguit la victòria més important de la seua carrera. Era la seua segona final i és el primer títol internacional de la seua carrera. La vigent campiona de la Comunitat Valenciana, ara, probablement, recordarà tantes vesprades de diumenge, al costat d’Anna Cortiles, creixent sense parar enfront de Lorena Figueres i Tamara Icardo.

Ara arriben els fruits del treball ben fet. El seu viatge a Barcelona, la decisió de ser professional, de ser la millor, li han retornat a Jess el seu millor somriure. Quan la victòria es va confirmar va mirar cap al fons del pavelló i va creuar la seua mirada amb la seua mare, amb la seua família, amb els seus amics. Anna, des de casa, feia aqueixos curts passets, plena de tensió i emoció.

6/1 6/3 davant Aranzazu Osoro i Bàrbara Les Heras. Per a Jessica Castelló és la confirmació que ha arribat a l’elit del pàdel mundial. Alçar un títol World Padel Tour està a l’abast de molt poques jugadores i l’alacantina és una d’elles. Villena estarà orgullosa. I el cel també.

Després va ser el torn de Javi Rico. Ell ja està còmodament instal·lat entre el ram de millors jugadors de pàdel del món. Aquesta temporada compta totes les seues participacions en el circuit Challenger per finals. A més, hui, amb títol a la butxaca.

La seua simbiosi amb Momo González cada vegada és millor i estan cridats a aparéixer en les rondes finals World Padel Tour cada torneig. Hui han vençut 6/4 2/0 als brasilers Bergamini i Campagnolo, qui va haver de retirar-se per problemes físics.

Doble victòria valenciana a La Nucia. La primera de la carrera en el circuit mundial de Jessica Castelló, la cinquena per a Javi Rico. Felicitats, campions.

Foto World Padel Tour