Lorena Figueres, nova seleccionadora femenina i de veteranes

La llegenda del pàdel valencià, Lorena Figueres, la nostra millor jugadora de tots els temps, retirada del pàdel professional fa alguns mesos ha sigut nomenada com a nova seleccionadora femenina i de veteranes.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana vol agrair el compromís de Lorena Figueres amb el nostre esport des de fa tants anys i acceptar la nostra invitació.

Lorena Figueres, la jugadora amb més títols del circuit Or autonòmic, estarà acompanyada per Sonsoles Hurtado i Óscar Ruíz en la selecció femenina absoluta i al costat de Figueres s’incorpora a la capitania de la selecció de veteranes una altra llegenda del nostre esport com és Beatriz González.

La nostra Federació vol mostrar públicament el nostre més absolut agraïment pel seu esforç i compromís a Belen Sant Esteban, qui ha exercit la labor de seleccionadora de veteranes durant els passats a´nys.

D’aquesta manera s’obri una nova etapa en les seleccions valencianes tant absoluta com de veteranes, amb Lorena Figueres al capdavant.