Llista de seleccionats per al pla d’especialització esportiva

Tal com anunciem el passat 12 de maig, el pàdel s’uneix als altres 14 esports que ja realitzen la seua especialització esportiva en el Complex de Cheste.

Els esportistes que han sigut seleccionats amb les 10 beques per als nostres esportistes federats, repartides entre aquells que el pròxim curs escolar cursen l’educació secundària (nascuts entre 2006 i 2009) i els de primer curs de Batxillerat (nascuts en 2005) són:

Gràcies a la col·laboració amb la Direcció general de l’*esport de la Generalitat Valenciana, aquests esportistes becats gaudiran de forma totalment gratuïta d’una plaça escolar en el C.E. de Cheste, residència i manutenció en règim d’intern en el mateix centre, i la inclusió en el programa d’entrenament que els tècnics de la nostra federació desenvoluparan diàriament en les instal·lacions esportives del complex.

També s’afigen 4 suplents que ocuparan les places d’aquells candidats que renuncien en qualsevol moment o incomplisquen les condicions necessàries per a l’adjudicació d’aquestes beques.

Per a això, la *FPCV ja ha iniciat la construcció de 2 pistes panoràmiques que complementaran l’àmplia oferta esportiva del Complex de Cheste, que s’espera que estiguen finalitzades per a mediats del pròxim mes de juliol.