L’inici de la lliga per equips 21/22 i l’Or de Camp Bixquert marquen l’actualitat

Cap de setmana tardorenc el que ens espera. I molt, però que molt de pàdel per a aquests dies.

Els nostres circuits entren en efervescència amb tornejos Or en Camp Bixquert, Xàtiva, Plata en Blupadel, Alacant i Bronze en +QPadel, Castelló. A més els menors tenen l’oportunitat de competir en el provincial de Peñacañada, però les grans cites ens esperen en la competició per equips amb l’inici de la lliga 21/22.

Aquests són els aparellaments per a aquest cap de setmana. En primera femenina: Grup A TFA Padel Formation vs Padelclub Alacant i Oxygen Padel Elda vs Padel Indoor La Cala. Grup B: Club de tennis Bellreguard vs Peri Esport; Alboraia Indoor vs Argentum Xàtiva i Club de camp K7 vs Club de tennis València i en primera masculina: Grup A: Padel Center Benissa vs Club de tennis Xàbia; Oxygen Padel Elda vs TFA Padel Formation; M1 *Padel vs Padel Indoor La Cala. Grup B: Club de pàdel Borriana/Construccions Menero vs Castelló Pàdel Sport; C.D. Jubesport/Jubelama vs Peri Esport i Club de tennis Benicarló vs Club de tennis Mes dels Frares. La resta d’aparellaments de totes les categories pots consultar-los en aquest enllaç.

Per part seua, l’últim torneig del circuit Or 2021 abans del Màster de final de temporada s’està jugant en Camp Bixquert, a Xàtiva. Amb uns quadres realment complicats, gaudirem del millor pàdel de la Comunitat Valenciana amb streaming en directe demà diumenge des de les 10 del matí.

Tot això mentre estan obertes les inscripcions per a un bon ram de tornejos plata, per a l’autonòmic de menors de 7 Pàdel i per a la gran festa de final de temporada del circuit popular de pàdel El Corte Inglés.